HAREKETE GEÇ

Bilgi çağı ile oturduğu yerden her şeye ulaşan günümüz insanı için en büyük problemlerden biri hareketsiz yaşam. Bunu değiştirmek artık çok kolay.

Zihin ve beden bütünlüğünü sağlayacak, karın ve sırt bölgelerini güçlendirecek, duruşunuzu düzeltecek ve sağlıklı bir hayatın kapılarını aralayacak pilates mi?  yoksa kişinin kendisini tanımasını, ruhsal ve bedensel yönden huzur bulmasını sağlayan bir tür meditasyon yöntemi olan yoga mı? Ya da stresinizi atmanızı sağlayacak, canlı hareketleri ile hem moralinizi yükselten endorfin salgılamanızı sağlayacak, hem de dans ettikçe endişelerinizden kurtulacağınız zumba mı?

Hayır, bunlar bana göre değil, ben mücadeleyi seven, denge, esneklik, koordinasyon ve hareketlerini kontrol etme yeteneklerinin gelişmesini, bunun yanında disiplin, özgüven ve sosyalleşmeyi sağlayan Aikido, Taekwondo veya Jimnastiğimi tercih ederim diyorsunuz. DSİ Spor Kulübünde aradığınızı bulabileceğiniz kurslar katılımlarınızı bekliyor. Kayıtlarımız devam ediyor. Haydi, sende aramıza katıl ister eğlen istersen iç huzura doğru yolculuğa çık.

 Okunma Sayısı : 931         02 Ekim 2019

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ANKARA DSİ SPOR KULÜBÜ

Adres : Mustafa Kemal Mahallesi 2151 cadde DSİ Lojmanları 2.Kısım Spor Merkezi Çankaya/Ankara Yazışma Adresi: Anıttepe Mah. İlk Sokak No:28/3 Çankaya/Ankara

Tel: +90 (312) 229 9957 - pbx

Fax: +90 (312) 229 9957 - fax

Email: ankaradsispor@dsispor.gov.tr

Web: http://www.dsispor.org.tr

Facebook
Sosyal Medya